Nyheder

SEPTEMBER 2018


Om at skabe koreografi

Dansehallerne har produceret en ny kort-film, som vi er meget stolte af i Dans for Børn. Filmen, der er skabt af instruktøren og fotografen Tim Panduro, hedder Hugo, Bertil og Samuel – en film om koreografi, og den er først og fremmest målrettet skoleelever og lærere i 4. – 6. klasse. ”Tanken er, at filmen med tiden skal suppleres med andre perspektiver på koreografi,” siger projektleder Ulla Gad om filmen.

AUGUST 2018


Den nye sæson i Dans for Børn er i gang, og vi ser frem til et spændende efterår, hvor vi siger velkommen til kompagniet Running Sculptures og performanceteatret Liminal, der begge arbejder med deltagerindragende bevægelse og dans, hvor eleverne tager aktivt del med deres egne, kroppe, stemmer og erfaringer.

JUNI 2018


Ny viden og inspiration til kunstnerne

Den 21. juni, satte Vencke Sortland og Micaela Kühn gang i debatten om deltagerinddragelse i koreografisk scenekunst på Dans for Børns årlige seminardag for  ordningens kunstnere. Se videoreportage fra dagen her.

SEPTEMBER 2017


Dugfriske fotos fra Rapid Eye på turné i Skanderborg.
Foto: Martin Dam Kristensen

 

Rapid Eye er nu på landevejen med Domino Effekten. Den 20. september var de på besøg på Låsby Skole i Skanderborg, hvor glade børn fra 0. – 2. klasse deltog aktivt i forestillingen.

Fire nye kompagnier er udvalgt til at komme med Dans for Børn på turné i skoleåret 2017-18. Det er Rapid Eye med “Domino-effekten”, MYKA med “Polar Bear”, GAFFA med “Tape” og E.M. med “Vi2”