Workshop for lærere


I har mulighed for at deltage i en tre-timers workshop, inden Dans for Børn besøger jeres skole. Workshoppen er henvendt til jer, der skal være med under forløbet sammen med eleverne, men I er velkomne til at invitere et par kolleger med.

Tilmelding
I skal henvende jer til kommunens Dans for Børn-arrangør, hvis I vil deltage i en workshop. Kontakt fx din kommunes børnekonsulent eller Åben Skole konsulent for at høre mere om pris og tilmelding hos jer.

På workshoppen
Workshoppen er praktisk, og alle kan være med.
I bliver først og fremmest klædt på til at forberede eleverne på, hvad de vil møde, når Dans for Børn kommer på besøg. I bliver præsenteret for dans som kunstform og afprøver forskellige koreografiske værktøjer, som I også selv kan arbejde videre med, når I underviser.
Som deltager får man fx indblik i, hvordan man udvikler bevægelser og får dem sat sammen, så de til sidst bliver til et koreografi?
Workshoppen er dermed en mulighed for at optimere jeres arbejde med kvalitet og udtryk i børnenes bevægelser.

”Vi har godt af et spark – en saltvandsindsprøjtning sammen med andre lærere. Det får vi ikke så tit og det var af en finere kvalitet.”
Arden Skole, Mariagerfjord

”For det første var det SJOVT selv at være på gulvet. For det andet var man godt forberedt på besøget af danserne.”
Kliplev Skole, Aabenraa

”Danseworkshoppen var på voksenplan og man fik et grundigt indblik i, hvad vi kunne forvente sammen med børnene. Det var rart at være forberedt og vide, hvad vi skulle sammen med børnene. Vi kunne bruge det i idræt efterfølgende, så børnene også var godt forberedt.”
Bredagerskolen/Asgård, Vejle