Muligheder og forventninger

Hvad kan Dansehallerne tilbyde kompagniet?
Som kompagni i Dans for Børn er I en del af både en formidlingsbestræbelse og en formidlingsindsats. Dansehallerne rammesætter et lille udviklingsforløb for jeres værk, en miniproduktionsfase samt alt koordinerende arbejde i forbindelse med turné. Det vil sige kontrakt og lønudbetalinger, aftaler med aftagere, booking og betaling af logi plus udbetaling af diæter.

Dansehallerne eksponerer der ud over ordningen og de medvirkende kompagnier over for landets kommuner, og gør en indsats for at sælge jeres forløb.

Se her under Evaluering,  hvad andre dansere har sagt om at være en del af Dans for Børn.

Hvad forventer Dansehallerne af kompagniet?

  • At I har sat jer ind i ordningens struktur og arbejdsvilkår – herunder orienteret jer i menupunkterne her .
  • At I udpeger én kontaktperson for kompagniet, som står for den samlede kontakt til Dans for Børn-koordinatoren. Kompagniets kontaktperson fungerer som tovholder og sørger for at kommunikere praktiske informationer etc. vedr. turnéerne til kompagniets øvrige personer.
  • At I stiller som samlet kompagni til de aftalte turnéer. Dette indebærer bl.a., at det er kompagniets ansvar at finde kunstneriske kompetente afløsere, hvis en eller flere af kompagniets medvirkende fx får længerevarende engagementer til anden side.
  • At I sørger for, at koordinator altid har korrekte kontakt- og bankoplysninger på de medvirkende dansere
  • at I kontakter de skoler, I skal besøge et par dage forud for besøget og tjekker op på praktiske forhold, såsom lokale, musikanlæg, at børnene har tøj på, som de kan bevæge sig i etc.
  • at I med det samme kontakter os ved akut opstået sygdom eller skade.