E.M. Dansekompagni

For elever i 4. – 9. klasse

Når du møder et andet menneske, danner du dig et billede af, hvem personen er. Du dømmer personen og situationen på det, du oplever og ser i nuet, og både tid, rum, stemning og udtryk har indflydelse på dit første indtryk af personen.
Men hvad sker der, hvis vi oplever en person i et andet lys, med ny musik, andre sko, andet hår, i et nyt tempo eller fra en anden vinkel?

Vi2 er et dansebesøg, der tager udgangspunkt i, hvad der sker, når mennesker mødes. Vi beskæftiger os med temaer som perception og førstehåndsindtryk.
To professionelle dansere inviterer eleverne ind i et danselaboratorium, hvor vi tester forskellige koreografiske virkemidler, som de selv skal prøve kræfter med. De skal blandt andet lave små sekvenser, køre det igennem koreografiens krydderikværn og tilpasse deres værk. Eleverne kommer til at beskæftige sig med grundmateriale, som bruges i en forestilling.

Mød danserne før besøget via deres VIDEOHILSEN

PDF med forestillingsbeskrivelse og praktisk info til dansebesøget.

Hvordan opleves det at komme ud blandt børn på en skole, hvor man på en gang skal være performer og igangsætter? Se hvad Esther og Michael fra E.M. Dansekompagni siger om det.

Mere om de medvirkende

Esther Haugegaard er uddannet moderne danser fra Iwanson i
München samt Flow Dance Academy i København. Hun arbejder
som danser og performer og er blandt meget andet med i Gunilla
Lind Danseteater. Desuden arbejder hun som koreograf, senest på
“Årets Dans” og for TV2-programmet “Danmark har Talent”.
Derudover har hun mange års erfaring som underviser i moderne
dans og bevægelse.
Beatrice Eriksson arbejder som freelance danser, performer, koreograf og underviser. Beatrice er uddannet fra Iwanson International School of Contemporary Dance i München 2010-2013. Som underviser i Danmark har hun pirmært været tilknyttet scenekunstskoler i Køge og Lyngby, hvor hun har undervist  børn og unge i drama, sang og dans. I sit arbejde som freelance performer har hun bland andet koreograferet og danset i ’Halsan Basaars’ seneste musikvideo, hun har medvirket i ’Danmark har talent’ på TV2. Senest dansede hun inde på hovedbiblioteket i Azadeh Ghavamrad/Content opsætning “Go west”.