Uppercut Danseteater

Uppercut_Body Parts_PR foto webFor elever i 0. – 3. klasse

I oplever uddrag af “BODY PARTS”  en danseforestilling om at møde sig selv i mørket og komme ud på den anden side, i Uppercut Danseteaters helt særlige fusion af moderne dans og breakdance.

To søskende må  i “BODY PARTS” finde balancen mellem fantasi og virkelighed på en legende rejse gennem natten, der både er spændende og lidt skræmmende, men mest af alt sjov!

I dansebesøgets laboratorie er elever og lærere med på gulvet. Her udforsker vi gennem bevægelser kontraster mellem frygt og glæde samt leg og alvor. Vi bruger fantasiuniverset fra forestillingen som inspiration – som går fra soveværelset ud til junglens dyr og tilbage gennem den dybe skov. I processen arbejder vi bl.a. kreativt i par og afprøver færdigheder fra både moderne dans og break dance.

Mød danserne, før I får besøg – via deres VIDEOHILSEN

Hent forestillingsbeskrivelse og praktisk info til dansebesøget.

Mere om de medvirkende

I får besøg af to af følgende dansere:
Christina Bonde
er uddannet fra Dansforums 3-årige artistuddannelse ved Performing Arts School samt fra Dansestudiet. Christina har danset i mange år for Uppercut Danseteater og er fast underviser for Dans i Nordvest.

Raphaël Eder Kastling er uddannet danser fra Hogeschool voor de Kunsten i Amsterdam og Millenium Performing Arts i London. Han har siden arbejdet for kompagnier som Mute Comp.,Uppercut Danseteater og mange flere.
Fatih Berbers professionelle dansekarriere har rødder i Dans i Nordvest, hvor han som 13-årig begyndte at danse breakdance. Han begyndte sin professionelle karriere i Uppercut Danseteater. Siden har han medvirket i produktionerne Atlas, One, Ugly Douglas og Just Blazin’. 

Søren Holten Vestergaard har gennem Flow Dance Academy’s uddannelse og tilknytning til Uppercut Danseteater’s Mark Phillip og Stephanie Thomasen lært meget forskelligt og blander både break/floorwork og contemporary – en slags urban contemporary.