Running Sculptures

For elever i 4. -9. klasse

“Folk ved, hvad de gør.
Ofte ved de også, hvorfor de gør det,
men hvad de ikke ved er, hvad det de gør, gør.”  – Michel Foucault

 

Hvordan føles det, når vi opdager, at vi hele tiden er med til at skabe og påvirke den virkelighed, som vi deler med hinanden?
Med kroppen på opdagelse inviterer deltagere og dansere sammen på en rejse for at undersøge verden gennem bevægelse, ord, krop og musik.

Sammen med tre professionelle dansere udforsker vi, hvordan man kan blive klogere med kroppen ved at være med i den kreative proces. Dansebesøget er en rejse ind i det foranderlige rum, som dyrker processen, uforudsigeligheden og forandringen frem for resultatet.

Danserne er i spil på gulvet, mens eleverne bliver bombarderet med valg, som de skal tage stilling til. På den måde er eleverne selv med til at skabe koreografien og være aktive i dansen. Og de opdager, at ikke to oplevelser er ens – at deres valg har indflydelse på deres egen og kammeraternes oplevelse.

Mød danserne før I får besøg – via deres VIDEOHILSEN

Hent forestillingsbeskrivelse og praktisk info til dansebesøget.

Læs mere om Running Sculptures

Mere om de medvirkende

Lars Dahl Pedersen er uddannet i dans og koreografi fra Den Danske Scenekunstskole 1995-1999 og er cand.mag. i filosofi fra Københavns Universitet, 2016
Marlene Bonnesen er danser og koreograf uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, 2011-2015.
Mette Overgaard er professionel dansekunstner uddannet fra Iwanson International i München 2006-2009 og danseformidler fra Den Danske Scenekunstskole, 2011-2013.