MYKA

 

For elever i 0. -4. klasse

Arktis smelter, isen forsvinder.

Hvad med fremtiden? Hvor skal isbjørnen bo, når det smukke islandskab er smeltet?
I Polar Bear kan I tage på en kropslig rejse med to charmerende isbjørne som omdrejningspunkt. Et nærværende og livsbekræftende dansebesøg, der tager afsæt i de klimaforandringer, vores klode gennemgår.

Dansebesøget er et mix af uddrag fra forestillingen ”Polar Bear” og laboratorie, hvor eleverne forvandles til dansende isbjørne i en koreografisk leg med kunstig sne, hvor de på egen krop afprøver isbjørnens legefulde bevægelser.

Mød danserne før I får besøg – via deres VIDEOHILSEN

PDF med forestillingsbeskrivelse og praktisk info til dansebesøget.

Mere om de medvirkende

I får besøg af to eller tre af følgende dansere:
My Grönholdt er leder af kompagniet MYKA og er uddannet danser på Skolen for Moderne Dans 2007-2011. My arbejder som freelance danser, performer, koreograf og underviser.

Julie Rasmussen arbejder som dansekunstner med base i København, hvor hun producerer egne forestillinger og performer for andre koreografer og kompagnier. Siden 2010 har hun arrangeret dansefestivalen Ravnedans i Norge og i København arrangerer hun festivalen NORDLYS, der også har taget konceptet med videre til Manila/Filippinerne.

Birgitte Lundtoft er uddannet danser fra Den Danske Scenekunstskole. Hun har arbejdet som både danser og underviser nationalt og internationalt. Hun har samarbejdet med koreografer og kunstnerkollektiver som Ellen Kiilsgaard, E.K.K.O., Augustine, Stands og Dans m.fl.

Raymond Roa er uddannet danser fra Newcastle College og Den Danske Scenekunstskole. Han er en erfaren danser, der gennem årene bl.a. har arbejdet med koreografer som Athena Valha, Fruake Requardt, Kitt Johnson og My Grønholdt.

Hilde I. Sandvold
 er uddannet danser fra Den Danske Scenekunstskole. Hun er en erfaren performer, der gennem årene bl.a. har arbejdet med koreografer som Kitt Johnson, Tina Tarpgaard, Edhem Jesenkovic, Martin Forsberg og Wim Vandekeybus.

Foto: Søren Kristoffer Kløft