Liminal

Performanceteatret Liminal kommer på besøg med forestillingen ”Hva’ så menneske?”, der undersøger energiens væsen. Energi er elektrisk, slatten, let, tung, lille og stor. Al energi i universet er konstant, men ændrer form ustandselig. Har vi alle en særlig energi, og kan energi smitte eller deles? Liminal leger med den abstraktion, som energi egentlig er, og danserne inviterer eleverne ind i et værksted af dans og bevægelse.

“Vores arbejde for børn og unge koncentrerer sig om projekter, der aktivt inddrager sit unge publikum, både i den skabende proces og i selve forestillingerne. De skal udfordres og præsenteres for nye idéer og perspektiver, men samtidig opleve et scenekunstnerisk rum, der kan mærkes på egne kroppe, og hvor deres egen stemme og deres egne refleksioner har en plads.” Adelaide Bentzon, kunstnerisk leder af Liminal.

PDF med forestillingsbeskrivelse og praktisk info til dansebesøget.

Mere om de medvirkende

Adelaide Bentzon er sammen med Erik Pold, kunstnerisk leder af performanceteateret Liminal. Hun er oprindeligt uddannet som koreograf fra School for New Dance Development i Amsterdam, og har siden 1998 arbejdet med scenekunst som koreograf og iscenesætter i feltet mellem dans, performance og musikteater. Gennem de sidste fem år har hun primært fokuseret på projekter for børn og unge, og læser desuden en Master i kultur og æstetik, medier og læring for børn og unge på Syddansk universitet.