Nyheder

JANUAR 2018


Det er både udviklende og udfordrende at være kunstner i Dans for Børn

Hvordan er det at være med i Dans for Børn? Vi ved en del om, hvad skolerne synes, men hvad med jer? I slutningen af 2017 interviewede vi Gaffa, Rapid Eye, EM og MYKA for blandt andet at blive klogere på, hvad de, som nye kunstnere i ordningen, får ud af at være med. Alle er enige om, at det både er udviklende og inspirerende at arbejde ude blandt børnene. De er blevet udfordret på nye måder og er blevet præsenteret for nye bevægelser og nye arbejdsmetoder. Derudover er det også helt nyt for de fleste i de fire kompagnier, at publikum befinder sig 360° rundt om en – at de rykker rundt og er alle steder i rummet. Der giver nogle helt nye perspektiver på forholdet mellem krop og rum, den optrædende og publikum. Og alle er enige om, at det har udviklet dem som kunstnere at være med i ordningen.
Dansehallerne fik også ros af kompagnierne, der føler, at vi tager godt hånd om dem, og at det er rart at være en del af noget større.

Husk faglig inspirationsdag!

Du kan møde dine kolleger, få faglig inspiration og tid til snak, når Dansehallerne den 21. juni 2018 i København afholder udviklingsdag for kunstnere  i Dans for Børn, sæson 2018/19.
Vi planlægger dagen i samarbejde med kunstnere fra ordningen og kommer med mere information, når foråret nærmer sig.

NOVEMBER 2017


Hvordan opleves det at komme ud blandt børn på en skole, hvor man på en gang skal være performer og igangsætter? Se hvad Esther og Michael fra E.M. Dansekompagni siger om det.

SEPTEMBER 2017


Dugfriske fotos fra Rapid Eye på turné i Skanderborg.
Foto: Martin Dam Kristensen

 

Rapid Eye er nu på landevejen med Domino Effekten. Den 20. september var de på besøg på Låsby Skole i Skanderborg, hvor glade børn fra 0. – 2. klasse deltog aktivt i forestillingen.

Fire nye kompagnier er udvalgt til at komme med Dans for Børn på turné i skoleåret 2017-18. Det er Rapid Eye med “Domino-effekten”, MYKA med “Polar Bear”, GAFFA med “Tape” og E.M. med “Vi2”