Gaffa

For elever i 6. – 9. klasse

Dansebesøget “Tape” handler om identitet og om at prøve sig frem i livet: Skal man passe ind? Eller hvad sker der, hvis livets dans foregår uden for eller i udkanten af samfundets og folks rammer og forventninger?

“Tape” er et mix af fysisk udfoldelse, opgaveløsning og masser af malertape, som til sammen danner en ny og anderledes måde at danse sig klogere på.
Det er dans i højt tempo, som sætter fokus på temaer, der er aktuelle for unge mennesker. I får mulighed for selv at danne og danse jeres egne trin og historier.

Mød danserne før I får besøg – via deres VIDEOHILSEN

PDF med forestillingsbeskrivelse og praktisk info til dansebesøget.

Mere om de medvirkende

Marie Paldrup 
Marie Paldrup er uddannet fra Stepz 1-årige uddannelse efterfulgt af 6 års international træning på skoler i New York; bl.a. Broadway Dance Center og Peri Dance Center. Marie har danset for KINEMATIK Dance Theatre 4 år i New York. Marie er også anerkendt ”battle danser” og har undervist i mange år.
Anna Eileen ”Groovy” har danset hele sit liv og stiftede i 2001 bekendtskab med breaking. Hun har siden uddannet sig bl.a. fra Stepz. Anna har mange års erfaring som freestyle dancer og har turneret med kompagnier som ”Twisted Feet”, ”Käfig”, og med sit eget kompagni ”Analean”. Anna organiserer herudover Hiphop Jams i Danmark og Vietnam.